16:00

Eksjö HC

Referat: Valdemarsviks IF - Eksjö HC

Äntligem vinst igen för Eksjö HC

Det blev vinst borta mot Valdemarsvik under söndagskvällen med 5-3. En riktigt skön seger som var positiv på många sätt.

Alla bidrog till vinsten men några saker sticker ut lite extra. Juniorfemman gör en riktigt bra match och visar att återväxten i EHC ser ljus ut. Man fick dessutom göra mål då Axel Nilsson på pass av Arvid Sundlöf sätter 2-5 i den tredje perioden. Det är därmed deras första poäng i seniorhockey. Även Hampus Käll och Isak Wiberg gjorde debut i seriesammanhang efter att ha varit med i träningsmatcher innan säsongen drog igång.

Jönssonligan finns numer även som vedertaget uttryck i EHC
Iallafall när Martin Jönsson kan medverka, i sin tredje seriematch för klubben kom det första målet, kedjan var inblandade i tre av de fem målen framåt och får med ett extra omnämnande.

Bakåt så stod Gustav Andersson för ännu en stabil insats, han hade något mindre att göra sista perioden och gjorde det bra matchen igenom.